Zakelijk

Running Center is de juiste partner als het gaat om de levering aan verenigingen, sportclubs, scholen en overige onderwijsinstellingen. Running Center kan u maatwerk leveren tegen een goede prijs. Alles op het gebied van hardloop-, wandel-, zaalschoenen, hardloop- en zaalsport kleding . Belangrijk voor ons is dat de klant voorop staat. Wij hebben een groot aanbod voor een eerlijke betaalbare prijs.

Wanneer u een offerte aanvraagt, zullen wij deze uiteraard graag vrijblijvend en op maat voor u opstellen. U kunt vanaf het allereerste idee bij Running Center terecht. Indien u nog geen beslissing heeft kunnen nemen over de producten die u graag wilt hebben, kunnen wij u uiteraard ook van een uitgebreid advies voorzien. Het is mogelijk om aan de hand van uw wensen een sample of pas serie te laten komen.

Naast de klant vindt Running Center de service erg belangrijk. Heeft u na afloop vragen, opmerkingen of bent u niet tevreden over het product dan kunt u altijd bij ons terecht voor de geschikte oplossing.

Openingstijden

Wij werken alleen op afspraak

Running Center Heerhugowaard

Stationsplein 77
1703 WE Heerhugowaard

Telefoon 072 51 11 327
Email

Neem vrijblijvend contact met ons op